Danhostel Frederikshavn – overnatning i værelser med eget bad og toilet.

Danhostel Frederikshavn – lystfiskeri

Danhostel i Frederikshavn, ligger få minutters kørsel fra det der må siges at være, en af Danmarks bedste lystfisker-moler – den nye mole i Frederikshavn. (Læs mere om den: Klik her…) Molen giver adgang til både dybt og lavt vand. I det dybe vand for enden af molen, kan der fanges flere spændende og velsmagende fiskearter, såsom torsk, sej, fladfisk, makrel, sild, ålekvabber, havørreder og havbars. Fra den ydre del af molen, langs de store sten, som grænser ud til lavere vand, kan der fanges sej, havbars, multe, hornfisk, fjæsing, fladfisk og havørreder.

Danhostel i denne nordlige by, er ikke kun placeret centralt i forhold til havnen og molen. Det tager f.eks. kun 5 minutter, at køre ud til Guldkysten imellem Frederikshavn og Sæby, hvor der kan fanges havørreder via. vadefiskeri.

2 put and take søer, kan ligeledes nås indenfor en kort køretur, begge indenfor 15-20 minutters kørsel.

Bangsbo Å og Elling Å m.fl. er kun ca. 5 minutter væk. I hovedparten af åerne omkring Frederikshavn, kan der fanges bækørreder, havørreder, skaller og ål.

Overnatning på Danhostel Frederikshavn

Danhostel Frederikshavn er på mange måder skræddersyet til lystfiskere. Overnatningsmulighederne på stedet er mange – der er både mindre og større værelser, som matcher større eller mindre grupper, familier eller evt. vennegrupper, på en længere fiskeferie eller et weekendophold.

Hvert værelse har eget bad og toilet.

Værelserne er hyggeligt og rummeligt indrettet, og giver anledning til et behageligt ophold, samt god nattesøvn. De største værelser har sengepladser op til 6 personer.

  • I morgenmadsrestauranten er der morgenbuffet hver morgen.
  • Danhostel ligger centralt i Frederikshavn. Indenfor gå-afstand er flere restauranter, butikker og købmænd.
  • Ønsker man at lave mad selv, har Danhostel også et fuldt udstyret gæstekøkken, til fri afbenyttelse for alle gæster. Man kan eksempelvis vælge at spise sin mad, i stedets hyggelige gårdhave.
  • Fryser og køleskab er også frit tilgængeligt for Danhostels gæster.

Danhostel Frederikshavn står for god service, rene, velholdte værelser og områder, samt absolut rimelige priser.

Adresse og info

Danhostel Frederikshavn City – Læsøgade 18 – 9900 Frederikshavn – Tlf.: +45 98 42 14 75– Mail: frederikshavn@danhostel.dk – Hjemmeside: Danhostelfrederikshavn.dk