Den lokale grejbutik

Jagt og Fiskeri Frederikshavn

Den lokale grejbutik har alt i fiskeudstyr og endegrej, samt madding/agn til lystfiskeri i Frederikshavn og omegn. Butikken ligger tæt på havnen og der er gode parkerings-muligheder lige ude foran butikken.

Her kan bla. købes spinnere til åen, blink til kysten, forfang til både fladfisk, makrel og sild, samt pirke og forfang til torsk og sej. Jagt og Fiskeri Frederikshavn, har også børsteorm og tobis på “lager”.

Butikken har et stort udvalg af kvalitets-fiskehjul og fiskestænger.

Udover det brede udvalg i grej og udstyr til lystfiskeri, finder man også en stor afdeling med beklædning til jagt, fiskeri og outdoor.

Molen i Frederikshavn gør det muligt at fange mange og store torsk i løbet af året. Især i sommersæsonen. Derfor kan man også finde et stort udvalg af jigs og shads. (Gummidyr og fisk) Begge er effektive til torskene.

I denne video ses bl.a. en flot torsk fra molen, fanget med en jig købt i den lokale grejbutik i Frederikshavn: Se med her…

Personalet i den lokale grejbutik

I butikken står både jægere og lystfiskere klar, med gode råd og vejledning. Da Frederikshavn og omegn byder på spændende jagt og fiskeri, både for begyndere og øvede, er der også et stort udvalg til begge niveauer og alt derimellem.

I Jagt og Fiskeri Frederikshavn, er du sikker på god service og de rette tips til lystfiskeri i området.

Adresse og kontakt:

Jagt og Fiskeri Frederikshavn – Danmarksgade 8 – 9900 Frederikshavn – Tlf: 98 42 31 46 – Mail: jagtogfiskeri@mail.dk – Hjemmeside: Jagt og Fiskeri – besøg dem på facebook: Klik her…