Den nye mole i Frederikshavn

/Jari – Lystfiskeri Danmark

Den nye mole i Frederikshavn er et slaraffenland for lystfiskere.

En af Danmarks største havnemoler er nu åben for offentligheden. En 1,8 km. lang lystfisker-mole. Frederikshavn Havn er adressen og den enorme mole kommer uden tvivl til, at glæde alle lystfiskere med hang til fiskeri efter bl.a. torsk, sej, makrel, sild, fladfisk, multer og havbars.

Dette kommende trækplaster vil ikke bare glæde lokale lystfiskere, men også tilrejsende fra nær og fjern.

Molen består af enorme sten hele vejen ud til enden, hvor en lystfisker-platform er lavet ved Nordre Molehoved. Der kan fanges fisk overalt i området og man har chance for fangst året rundt. Fra molen kan der fiskes i dybder alt fra 1-14 meter.

Torsk og sej kommer ind i havnen om sommeren, men kan også findes langs stenene på ydersiden og i sejlrenden ved ind/udsejlingen. Om vinteren vil de hovedsageligt være at finde ved ind/udsejlingen for enden af molen, samt det lille stykke man kan fiske fra, på indersiden af den nye mole.

Havørreder, havbars og multer, trækker allerede langs stenene her i juni og juli – 2019. Potentialet for lystfiskeriet er enormt og i højeste grad noget at se frem til.

Glem ikke: Der er mindstemål de fleste fisk man kan fange fra den nye kmole i Frederikshavn. Man får en klækkelig bøde for at overtræde reglerne og endnu værre, så har man indflydelse på den kommende bestand, i en negativ retning, når man hjemtager fisk som er for små. Læs om mindstemålene her: Fiskeristyrelsen og mindstemål…

Jeg har besøgt den nye mole i Frederikshavn siden august 2018, samt godt og vel 40-50 gange i 2019-2020. Senest d. 01-04-2020.

Molen er en del af en større havneudvidelse.

Læs også om havørredfiskeri fra den nye mole, som kan være særdeles givende: Klik her…

Se også flere videoer fra molen: Klik her…

Knæk og bræk.

/Jari – Lystfiskeri Danmark