Lystfiskeri fra den nye mole i Frederikshavn

Lystfiskeri fra den nye mole i Frederikshavn, er spændende og ofte særdeles fangstgivende. Molen byder på lystfiskeri efter flere fiskearter, som alle er spiselige.

Alle kan være med og der er plads til hele familien.

Den nye mole i Frederikshavn er et slaraffenland for lystfiskere. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvor man fisker efter hvilke arter…

Lystfiskeri fra den nye mole i Frederikshavn – info

Den nye mole i Frederikshavn, er en af Danmarks største havnemoler. Den er nu åben for offentligheden. Det skete i 2019. Der er tale om en 1,8 km. lang lystfisker-mole.

Molen er en del af en større havneudvidelse.

Frederikshavn Havn er adressen og den enorme mole kommer uden tvivl til, at glæde alle lystfiskere med hang til fiskeri efter bl.a. torsk, sej, makrel, sild, fladfisk, multer og havbars. Det gør den allerede.

Dette enorme trækplaster, glæder i dag ikke bare lokale lystfiskere, men også tilrejsende fra nær og fjern.

Molen består af enorme sten hele vejen ud til enden, hvor en lystfisker-platform er lavet ved Nordre Molehoved. Der kan fanges fisk overalt i området og man har chance for fangst året rundt. Fra molen kan der fiskes i dybder alt fra 1-14 meter.

Torsk og sej kommer ind i havnen om sommeren, men kan også findes langs stenene på ydersiden og i sejlrenden ved ind/udsejlingen. Om vinteren vil de hovedsageligt være at finde ved ind/udsejlingen for enden af molen, samt det lille stykke man kan fiske fra, på indersiden af den nye mole.

Havørreder, havbars og multer, trækker allerede langs stenene. Potentialet for lystfiskeri er enormt og molen er i højeste grad værd at opleve.

Fra den første del af molen, er fiskeriet efter fladfisk ret givende i sommerhalvåret.

Glem ikke: Der er mindstemål for de fleste fisk, som man kan fange fra molen i Frederikshavn. Man får en klækkelig bøde for at overtræde reglerne og endnu værre, så har man indflydelse på den kommende bestand, i en negativ retning, når man hjemtager fisk som er for små. Læs om mindstemålene her: Fiskeristyrelsen og mindstemål…

Jeg har besøgt den nye mole i Frederikshavn siden august 2018, samt godt og vel 40-50 gange i 2019-2020. Senest i august – 2020.

Læs også om havørredfiskeri fra den nye mole, som kan være særdeles givende: Klik her…

Se også flere videoer fra molen: Klik her…

Knæk og bræk.

/Jari – Lystfiskeri Danmark